3. toukokuuta 2011

Täydellinen rentoutus

Olen himosaunoja. Myönnän. Saunoisin vaikka joka päivä, jos se olisi mahdollista. Vaan vielä ei ole. Vappuna rentouduin oikein hartaasti viettämällä pitkän toven siskon puusaunamökin löylyissä. Kiukaiden alta kuului bonuksena rauhallinen musiikki. Aikaisemmin kuvittelin tollaisen musajutun hömpötyksenä, vaan enpä enää. Siis se oli täydellistä rentoutumista. Jäähyjä myöten. Kun tarkeni ulkona ja betoniterassi kylmetti varpaita.

Siskon ja hänen miehensä sauna on upein missä olen koskaan ollut. Helpoksi käykin siis oman saunamme suunnittelu. Kopieerataan vaan vähän pienempiin kuutioihin sopivaksi. Musiikkia myöten.   :)
7 kommenttia:

 1. Onpas todella kaunis sauna! Meillä taloyhtiön sauna on juuri menossa remonttiin ja odotan innolla, mitä tuleman pitää. Ensi viikonloppuna korkkaamme mökkeilykauden ja siellä pääsee kunnon puusaunaan! Kyllä me suomalaiset olemme saunakansaa.

  VastaaPoista
 2. @Tickler: Meillä on muuten poikkeuksellisen upea taloyhtiön sauna vanhassa talossamme. Pesuhuoneessa on vaneriseinät ja saunassa sormipaneelit kattoa myöten. Mun pitäisikin käydä kuvaamassa se, ennenkuin muutamme pois.

  Nautihan mökin puusaunasta! On se kyllä mahtavuutta.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti käy kuvaamassa! Kuulostaa oikein hyvältä.

  VastaaPoista
 4. @Tickler: Täytyypä kipaista sitten alakertaan. :)

  VastaaPoista
 5. Siskon perheen sauna näyttää upealta! Nuo valot ovat todella kauniit ja kiuas myös.

  VastaaPoista
 6. @Anonyymi: Valaistus on mielestäni myös todella onnistunut. Sopivan hämärää. Sopivan valoisaa. Oikea tunnelma.

  VastaaPoista
 7. Huhuu... missäs on taloyhtiön saunapostaus...?
  Nimim. Kärsimätön ;)

  VastaaPoista