27. helmikuuta 2010

Uusi apuri keittiössä

Hei, mikä on tämä vempain ylemmässä kuvassa? Kuka tietää?

Kyseessä on apuri, jonka naapurimme toivat meille tuliaisiksi Lapin lomaltaan. Apurilla voi kaivaa paahtuneen leivän paahtimen uumenista, mikäli ei sattunut saamaan koppia. Kaikkea sitä todellakin tarvitsee, sillä tämän aamun riisipiirakat eivät olisi nousseet ilman tätä keittiömme uusinta tulokasta. Kiitos A ja J.

Toivoisin kuitenkin vielä, että pääsisin tonkimaan näillä upeilla pihdeillä tätä upeaa Dualitin paahdinta. Väritys saisi olla juuri kuten kuvassa. On toivelistalla.

9 kommenttia:

 1. Kiva että aloitit sittenkin tämän blogin pitämisen! Minusta tulee ainakin yksi vakioseuraaja joten yritähän kirjoitella ahkerasti ;)

  T: Jessica

  VastaaPoista
 2. Hih, me ostettiin nuo ah-niin-tarpeelliset paahtoleipäpihdit taannoin. Ja on ne hyvät ja todella joskus hyvinkin tarpeelliset :)Näppärästi pysyvät tallessakin kun on magneetti toisella puolella.

  VastaaPoista
 3. @Jessi: Mukavaa kun kävit. Tulehan uudelleen! Yritän pitää rytmiä yllä.

  @Lettu: Hauskaa, että löysit minut kaiken maailman blogien joukosta. Ja miten ihmeellistä, että satut omistamaan vielä samanlaisen keittiövälineen. Antamasi vinkki magneetista täytyy toteuttaa. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 4. Paahtoleipäpihdit on lisättävä ehdottomasti lapintuliaisten listalle. Tänäänkin olisin tavinnut :)
  <3 Nuppu

  VastaaPoista
 5. @Pikatsu: Helsingissä paahdinta saa ainakin Formverkistä. Sinne siis.

  VastaaPoista
 6. Onko oikeasti paahtoleipäpihdit eikä salaattiottimet??? /T :)

  VastaaPoista
 7. @Anonyymi: Usko pois, kyllä ovat paahtoleipäpihdit. Kuvan koko ehkä vähän hämää, mutta ei noilla paljon salaattia saa lautaselle. Leipänen sen sijaan pysyy hyvin hyppysissä.

  VastaaPoista
 8. Helou! Meillä on tuo paahdin. Jos ostat sen, niin et tarvitse pihtejä. Siinä on vipu, jolla leipäpalaset nostetaan. Normaali paahdinhan toimii siten, että leipä painetaan alas ja kun paahtoaika on kulunut, leipä ponnahtaa ylös.

  Dualitissa leipä asetetaan koneeseen, se lasketaan manuaalisti vivulla alas paahtumaan ja kun munakellomaista ajastinta väännetään, kone käynnistyy. Kun leipä on valmis, äänimerkki soi ja leivän voi nostaa sillä vivulla ylös.

  Suosittelen hankkimista. Tuo on ihan ykköspaahdin.

  VastaaPoista
 9. @Espa: Kiitos tarkantavista tiedoista. Minun uusi apuri ja haaveissa oleva paahdin eivät siis pelaakaan yhteen. Se on siis valinnan paikka. Valitsen paahtimen. ;)

  VastaaPoista