14. marraskuuta 2010

Työvalo

Työhuone on ollut meillä helposti se ylimääräinen huone, jonne on helppo piilottaa. Huone, jota ei koskaan imuroida, koska imuri ei mahdu ovesta sisälle. Se on myös huone, jonka ovi pysyy visusti kiinni, kun vieraita on käymässä. Aina erikseen muistamme mainita "tuota ovea ei sitten saa aukaista".

Aloitimme eilen suuren operaation, jonka tavoitteena on avoimet ovet. Tarkoitus on karsia työhuoneen tavaroista ja kirjoista kolmannes, vaihtaa hylly, verhoilla uusi työtuoli ja sen päälle vielä jippoilla yksityiskohdilla. Tehdä huoneesta inspiroiva ja viihtyisä.


Tämä Design House Stockholmin työvalo  on innostanut puolisoa jo jonkin aikaa. Tänään hänen ei auttanut muu kuin vierailla isänsä työvajassa. Onnistuneesti. Nimittäin siellähän se oli, työvalo. Työhuoneen ensimmäinen yksityiskohta. Vähän tarvitaan vielä sähkötöitä, mutta myönnettäköön, että osa operaatiosta on jo harvinaisen onnistunut.

6 kommenttia:

 1. Kotona täytyy olla aina yksi paikka, minne saa heitettyä 'romut' kun vieraat on tulossa :D Mutta joo.. ehkä kokonaisen huoneen varaaminen moiseen on jo ylellisyyttä...
  Onnea ovienavausoperaatiolle !

  VastaaPoista
 2. @Kati: Kiitos tsemppauksesta. Kun työhuone on kunnossa, romut piilotetaan vaatehuoneeseen. Sen ovea ei tarvitse erikseen pyytää pitämään kiinni. ;)

  VastaaPoista
 3. Appiukon vanha työvalo sai aivan uuden elämän. Ajattele mitä kaikkea se saa elämänsä aikana valaista :) Loistavaa!

  VastaaPoista
 4. @Milla: Lampun uusi elämä, kyllä. Ja tässä pimeydessä riittääkin valaistavaa. :)

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, pikku huonetta on siivottu. :D Ehkäpä se muistuta yhtä paljon Siniparran huoneen ja varaston sekamuotoa mun tullessa sinne visiitille. On totta että siistissä ja inspiroivassa huoneessa viihtyy paremmin; työskentely ja oleskelu on mielekästä, kun tavaravuoret eivät sekoita ajatusraitoja. Jatkakaa samaan malliin. ;)

  VastaaPoista
 6. Hei, hieno lamppu! Meillä roikkuu yhdessä nurkassa aivan samanlainen, Clas Ohlsonilta aikanaan hankittu. Valoa piisaa, niin että häikäisee:)!

  -Neba

  VastaaPoista