24. lokakuuta 2011

Ytimessä lanka, koukku ja minä

Sain viime viikolla ihan kamalan lankasyyhyn. Tiedättehän kutojat mitä tarkoitan. Näin nämä kuvat, sain oireet ja juoksin lankakauppaan. Nyt takkahuoneen torkkupeitto on tekeillä. Muunnellen näistä kuvista. Vihreän ja harmaan eri sävyissä.

Urakka on suuri. Eikä takeita valmistumisesta. Uusi ikuisuusprojekti siis. Mahdollisesti. (Korkeus on tällä hetkellä noin 10 cm.) Motivaatio kantaa kuitenkin vielä toiselle viikolle. Tekee mieli vain kiirehtiä kotiin. Uppoutua lankaan ja unohtaa kaikki muu(t).Lähteenä Purl Bee. Taas. Se on parasta.

11 kommenttia:

 1. Toi on kyllä hieno ja simppeli. Mulla vierashuoneeseen menossa mummoni virkkaama pitsipeitto jonka modernisoin värjäämällä tumman harmaaksi.

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Mun ei olisi pitänyt nähdä tätä. Olen käynyt katsomassa nuo kuvat jo 5 kertaa tänään. Ihan mielettömän makee tuo harmaa, jossa neonkeltaiset raidat.
  Mut tsiisus mikä urakka tossa olisi! Ei mun kärsivällisyydellä... ehkä.

  VastaaPoista
 3. Tuota Purl Been tekemää peittoa minäkin olen ihaillut. Pitäisikö minunkin aloittaa uusi, nyt kun sain toisen virkatun peiton valmiiksi.

  -merikukka

  VastaaPoista
 4. @Rumbo: Sellaiset vanhat pitsepeitot ovat upeita. Valitettavasti omat hermot eivät taivu sellaiseen. Modernisointi kuulostaa hyvältä idealta.

  @Laura: Heh. Sait syyhyn! Eilen äidille juuri selitin, että teen ensin yhdenhengen peiton ja laajennan sitä mukaa kun on inspistä. Annan vuosien mennä. 7 veljestä saa kuitenkin ikuisesti.

  @Merikukka: Ei kun lankakauppaan. Kannustan sinua!

  VastaaPoista
 5. Varsin kunnioitettava ikuisuusprojekti. =)

  VastaaPoista
 6. @una: Kiitos kannustuksesta. Peiton korkeus tällä hetkellä edelleen 10 cm. ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavaa. Kerrassaan! Mistä tuollaisia neonlankoja saapi? Taisin juuri kekkaista pienen tuunausidean, siispä kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. @Dooda: Harmi, etten tiedä neonlangan alkuperää. Olisiko tuolla Purl Sohon verkkokaupassa? Oih, tsemppiä tuunausideaan. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana peitto on tulossa! miten maltat virkata kerta saunakin on pitkän odotuksen jälkeen v-a-l-m-i-s ;)

  VastaaPoista
 10. @Tekla: Heh. Osuit ytimeen. En maltakaan, kun saunon joka ilta. Milloin tuut löylyseuraksi? :)

  VastaaPoista
 11. Katsotaan jos tämänvuoden puolella onnistuu. Olen tainnut jämähtää tänne :) Soittelen kun olen tulossa isolle kirkollepäin!

  VastaaPoista