12. maaliskuuta 2013

Täydellinen päiväpeitto


Joskus joku asia on ostoslistalla vuosia. Siis jos vain ei kertakaikkiaan löydy sopivaa. Kuten päiväpeittoa. Ollaan oltu ilman, siis no joo, vuosia. Kun peitto ei saanut olla liian muhkea. Ei liian paksu. Ei saanut kärsiä vaikka unohtuisi viikoksi lattialle. Helposti pestävä. Hintalapunkin tuli olla kohdallaan. Vaan kannattipa odottaa. Ja olla ovela. Ostin lakanan ja nyt kelpaa.

Balmuir. Siis niin ihana. Kevyt. Pehmeä. Kurttuinen. Huoleton. Vauvankin saattaa puklailla vaikka urakalla, kun ei haittaa. Puhdasta tulee käden käänteessä koneessa ja kuivausrumpu rytistää vaan entistä ihanammaksi.

No joo, eipä ole lakana halvimmasta päästä, mutta päiväpeitoksi on kohtuullinen. Ja vinkkinä kaikille: Stokkaa halvemmalla saa täältä.
6 kommenttia:

 1. Hei,

  onko tuo pussilakana vai aluslakana ja niin iso, että se menee reilusti sängyn päädyn ja sivulaitojen yli vai onko se parisänkyyn tarkoitetun lakanan kokoinen? Sekava sepustus, mutta ehkä ymmärrät, mitä tarkoitan :)

  t. Balmuirin ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip Balmuirin ihailija. Kyseessä on siis parisängyn lakana. Se isoin mitä on. Riittää kuule reilusti 160 leveeseen sänkyyn. Ja on ihana - edelleen. :)

   Poista
 2. Hei,

  kun katsoin tarkemmin postausta, huomasinkin koon tuosta Stokkan linkistä :). Pakko käydä hakemassa samanlainen!

  t. Balmuirin ihailija

  VastaaPoista
 3. Aivan loisto idea. Sama ongelma meilläkin ja tällä hetkellä mennään ilman päiväriä. tuota voisin todellakin harkita!! Kiitos vinkistä. =)

  VastaaPoista
 4. @Nanna: Eipä kestä! Täällä seuraavaksi hankintalistalla Balmuirin pussilakana. NIIIIN ihanaa materiaali on. Välillä öisin vetelen päiväpeittoa niskaan, kun tuntuu niin kivalta. :)

  VastaaPoista