28. joulukuuta 2010

Kylässä - sarja alkaa

Jo blogin perustamisvaiheessa lupailin kyläilykuvia lähipiiristä. Joulun tuntumassa kun tulee muutenkin visiteerattua enemmän kuin muulloin vuodessa, ajattelin sitten lunastaa lupaukseni. Nappasin kameran mukaan parille reissulle. Ensin Helsingin Käpylään.

Käpylän kaksio viehättää ehkä eniten siinä, etten koskaan ehdi keksiä kaikkia sen yksityiskohtia kerralla. Aina jää seuraavalle kyläilylle jotain uutta löydettävää. Tosin tämä sisustaja on jokaiselle kerralle myös ehtinyt hankkia jotakin uutta. Hyvällä, vahvasti omalla maulla, harkitusti. Sisustaminen on siis täälläkin jatkuva, ei koskaan valmistuva prosessi.

Yksi mielenkiintoinen erilaisuus tässä kodissa on myös lattian rajan sisustaminen. Jännittävää ei ole pelkästään hyllyjen päällä ja seinillä, vaan myös lattioilla. Se vaatii tilaa ja kekseliäisyyttä.
 
Ihanalla tyylillä ja niin omistajansa näköinen. Luulen, että kamera kyläilee täällä uudelleenkin. Ehkä kesällä?

6 kommenttia:

 1. Jee! Kotiesittelyt on aina ihan parhaita, joten tosi kivaa että aloitat juttusarjan! Ja tää koti on nätti, viihtyisä ja kivasti sisustettu! Inspiraatiota itsellekin kun on sisustaminen vasta edessä uudessa kodissa.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa toistekin, vaikkapa kesällä uudestaan! Sitä ennen vaihdetaan sohva ja keksitään ratkaisu ikuisuusongelmaan eli mitä tehdä lattialla lojuville johdoille.

  Hauskaa, miten erilaiselta oma koti näyttää toisen silmin katsottuna. Meillä onkin paljon värikkäämpää kuin miltä omin mustavalkoiseen mieltynein silmin vaikuttaa.:)

  VastaaPoista
 3. Nämä "oikeat" kodit on aina mielenkiintoisimpia! Kiitos näistä kuvista.

  VastaaPoista
 4. @Saija: Kiva että innostut uudesta sarjasta. Itsekin inspiroiduin näistä kuvista. Etenkin makuuhuoneen suhteen. Toivottavasti saan pian lisää kohteita...

  @Kotilo: Kiva että tykkäsit. Olen samaa mieltä, aidot kodit ovat kaikista jännimpiä.

  VastaaPoista
 5. Paljon kivoja yksityiskohtia ja "aarteita". Kivan näköinen koti ja on mukava selata kuvia kodin jokaisesta huoneesta. Muodostuu helpommin kuva kokonaisuudesta. Kevään vierailua odottaen :)
  Nuppu

  VastaaPoista
 6. @Anonyymi Käpylän asukki: Teidän koti ON oikeasti mustavalkoinen. En tajua, miten vahgitsin kaikki väripilkut. Tai ehkä magnetisoiduin vain vihreään. Sitä kun näkyy melkein joka kuvassa. :) Tulen mielelläni kesällä uudelleen.

  @Nuppu: Seuraavaksi kuvataan myös romanttinen eteinen ja värikäs keittiö. Molemmat on huippuja, mutta eivät mahtuneet tähän sarjaan.

  VastaaPoista