31. joulukuuta 2010

Vuoden viimeiset


Tämän illan kemuja on odotettu koko syksy. Tuparit Espoossa. Vihdoinkin. Kenkävaihtoehtoja on hankittu pitkin syksyä. On sorttia joka säälle, paitsi ei sitten tietenkään tälle pakkaselle. Kirppikseltä kympillä löytämäni lammasturkki on käynyt pesulassa. Jeanmaire ja pari muuta ovat viilenemässä kaapissa. Lähtölaskenta on alkanut.Huomenna nollataan ja sitten lähdetään taas uudelleen liikkeelle. Vuodelle 2011 on jo ihania ja touhukkaita suunnitelmia. Aikomuksia. Aion kutoa melkein yhtä paljon kuin yläasteella (jep, hyvässä vireessä ollaan). Aion suunnitella ja toteuttaa. Remontoida. Karsia kaiken ylimääräisen. Opiskella hitusen. Ja matkustaa aika kauas. Aion nauttia ympärillä olevista ja olevasta. Jatkaa rauhallista ja rentoa kotoilua, kun olen sen makuun niin kivasti päässyt.

Onnellista alkavaa vuotta teille kaikille!
Ja kiva, että jaksatte aina kurkkia tänne. :)

6 kommenttia:

 1. Ooh, hohtavat saappaat! :)
  Onnea ja iloista tupari-iltaa!

  VastaaPoista
 2. @Saija: Joo, saappaat hohtavat. Ei ole ollut tänä talvena niin vetisiä kelejä kun olisin toivonut. Ehkä keväällä.

  @Criss: Eikö!!!!! Olen innoissani. Toivottavasti se lämmittää tänä yönä.

  VastaaPoista
 3. Kävin taas kurkkimassa täällä pitkästä aikaa. Ihanaa uutta vuotta myös teille! Yläasteaikaisia neulontoja muistelen minäkin :)

  Niina

  VastaaPoista
 4. @Niina: Nyt aktivoidutaan. Molemmat. Huomaan, että kutomisessa sekä siisteys että etenkin nopeus ovat hävinneet vuosien saatossa. Voidaan kohta taas vertailla tekeleitä, kuten silloin 15 vuotta sitten. Oi niitä aikoja. Hih.

  VastaaPoista
 5. Hieno blogi! Ja tykkään naulakosta, voi kun eteiseeni mahtuisi samanlainen.

  VastaaPoista