22. helmikuuta 2011

Venäläiset naamiaiset







Tunnelmapalat menneeltä viikonlopulta. Puolison synttärit, joita vietettiin venäläisillä teemanaamiaisilla. Ai että, mitä hahmoja meillä pyörikään. Vieläkin naurattaa. 

7 kommenttia:

  1. Voi siskot, mitkä kynnet! Hyvin passaavat musta-valkoisen paratiisin kanssa.

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo IVANAn maatushka-servetit...haluan sellaiset itselleni! Löysin kivan blogisi vasta pari päivää sitten. Blogissani on sinulle jotakin. :-)

    VastaaPoista
  3. Sun blogi onkin mulle ihan uus tuttavuus. Vaikuttaa sekä koti että blogi tosi kotoisilta! :) Ihania kuvia.

    VastaaPoista
  4. @Aikku: Eikö! Noilla kynsillä (ja muullakin asulla) sijoittui paras asu -klpailussa.

    @Absolutely white: IVANAn servetit ovat jo parin vuoden takaa. Olen vain säilönyt niitä sopivaan tilaisuuteen. Nyt se koitti. Ja voi kiitos tunnustuksesta. Vastaan siihen piakkoin. Ja jäin muuten heti myös lukijaksesi. :)

    @Tinuhe: Kiva kun ilmoittauduit. Tervetuloa mukaan ja kiitos kehuista. Tulin iloiseksi. :)

    VastaaPoista
  5. Wau, olisi kiva nähdä lisää kuvia puvuista!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Hihhiii! Löytyi tuttu ruumiinosa, johon oli kiinnitetty jotain sangen poikkeavaa mutta fantsua :) Ihanat pippalot! Kiiiitos (tää niiaa täällä)<3

    VastaaPoista
  7. @Nonna: Omalla kameralla ei tullut valitetttavasti mitään kivoja otoksia puvuista. Jossko saisin vieraiden kameroista????

    @Milla: Kiiiiiitos itsellenne. Toivomme kovasti, että osallistutte myös naamiaisten toiseen osaan. :) Ja hei, vielä tähän päivään saakka yksi irronnut kyntesi lojui meidän eteisen lattialla. Kaukaisena muistona kovasta menosta.

    VastaaPoista