28. helmikuuta 2011

Iltahämärässä
Näin pimeitä hetkiä saa odottaa iltasella jo muutaman tunnin. Kiva niin. Näiden muhkeiden kinosten takana ja tässä tyylikkäässä iltavalaistuksessa sisko perheineen asuu jo uutta taloa. Ajattelin ensin kuvata taloa ulkoa ja mennä sisälle vasta kun tavarat ovat paikoillaan. Vielä ei nimittäin ole. 

Alimmassa kuvassa - ta daa - "kesämökkini", jossa yövyinkin jo muutaman onnistuneen yön. Pakkanen pysyi loitolla. Nukuin sikeästi. Mökki pitää sisällään tilavan vierashuoneen, upeimman saunan ikinä, wc:n ja suihkutilat. Nam.

9 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää. Tosi kiva ulkovalaistus! On sulla kiva möksä! =)

  VastaaPoista
 2. Meillä mies haaveili erillisestä saunarakennuksesta asuintalon yhteyteen, mutta pieni tonttimme ei antanut siihen mahdollisuuksia. Päätettiin hommata sitten joskus kesämökki jotta pääsee välillä vähän väljemmille seutuville.

  VastaaPoista
 3. Haluan nähdä upeimman saunan ikinä, ja pian.;) Oman saunan rakentaminen alkaa kohta, voin sit matkia sen.;)

  VastaaPoista
 4. @Nonna: No on mulla kiva möksä. Betoniterassilta puuttuu vain Fatboyn riippukeinu, niin sitten lomapuitteet alkavat olla kohdillaan. :)

  @Joska: Siskollakaan ei ole isoa tonttia, mutta juuri ja juuri erillinen rakennus mahtui. Päärakennus ja saunamökki ovat saman katon alla, mutta muuten erillään. Tiiviisti.

  @Rachel: Ehditkö odottaa kuukauden päivät? Sitten lupaan kuvia. Upein sauna ikinä on ihanan kotoinen, tyylikäs, muttei ammu yli. Esimerkiksi poreita ei löydy, eikä glitteriä lattialaatoista. :) Sen sijaan kekseliäästi sijoitettuja halogeeneja ja makeat lauteet.

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköinen ulkovalaistus! Enpä ole tuollaista toteutusta täällä meitin lähimaastoissa nähnytkään.

  VastaaPoista
 6. @Anne: Munkin mielestä tuo on onnistunut. Yksinkertainen, mutta näyttävä.

  VastaaPoista
 7. Todellakin makean näköinen valaistus. Hienosti suunniteltu!

  Ja hei, toi yhdistävä katto on tosi kiva idea - erillään, mutta yhdessä... ja pääse kuivin jaloin sisälle (siis jos ymmärsin oikein, siskosi talo on tuon alimman kuvan oikeassa reunassa pilkottava rakennus, saman katon alla sun saunamökkisi kanssa).
  O

  VastaaPoista
 8. Tuntuu että tuo projekti valmistui hurahduksessa. Juurihan oli puunkaato meneillään...

  Onnea talon asukkaille / ja saunamökkiläiselle!

  VastaaPoista
 9. @O: Ymmärsit aivan oikein. :)

  @Chriss: Todellakin meni tohinassa. Puut kaadettiin vajaa vuosi sitten pääsiäisenä. Ajattele!

  VastaaPoista