2. maaliskuuta 2011

"Bloggaa heti!"


En ole mikään lukija, mutta Lisa Sounion Brändikkäästä selvisin. Sain ajatuksia ja ideoitakin. Ensimmäiseksi tartun kuitenkin Sounion kehoitukseen:


"Kun saat hyvää palvelua, kerro, twiittaa ja bloggaa sitä heti!"

Tartun tähän. Ja sitten tarinaan: Sain syksyllä lahjaksi kaksi Koskisen Lantern lyhtyä. Kauan kauan toivomaani. Pidin lyhtyjä pienen kerrostaloasunnon takkoina. Poltin joka ilta ja fiilistelin. Kerran erehdyin laittamaan lyhtyihin liian huonolaatuiset pöytäkynttilät ja tali valui kynttilän kuppiin. Varovasti talia irrottaessani lasikuppi lohkesi. Meni kolmeen osaan. Säpäleiksi. Harmitti NIIN.

Otin välittömästi puhelimitse yhteyttä Iittalan tehtaanmyymälään. Saisin poikkeuksellisesti varakappaleen 32 euron hintaan. Jäin harkitsemaan. Samaan syssyyn lähetin tiedusteluviestin Iittalan kuluttajapalveluun. Sain vastauksessa huolelliset Lanternin käyttöohjeet (ei pöytäkynttilöitä) ja tiedon minulle lähetetystä ilmaisesta varakappaleesta. Oi onni. Oi Iittalan palvelua. Riemastuin NIIN, että nyt tekin tiedätte.

4 kommenttia:

 1. Hienoa palvelua!! Itsekin postasin pari viikkoa sitten Iittalan ja White Maisonin loistavasta palvelusta! Annetaan hyvän kiertää.

  VastaaPoista
 2. Pitäisiköhän itsekin lukaista tuo Brändikäs... Iittalalle hatunnosto ja sinulle onnittelut hienosta palvelusta! Nyt passaa taas takkatulia loimotella! =)

  VastaaPoista
 3. @Tickler: No olipa palautetta. Muutkin voi kurkata täällä: http://verawanda.blogspot.com/2011/02/erinomaista-palvelua.html

  @Nonna: Suosittelen Brändikästä. Se on sopivan lyhytkin. ;)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Luin blogisi alusta alkaen ja tykästyin moneen asiaan. Kivoja sisustusideoita, joista osan toki tiedänkin, mutta niiden näkemiseen uudessa ympäristössä ei vaan kyllästy. Huonona puolena se, että alkaa haluta itselleenkin kaikenlaista uutta (ei halpaa) :)

  Erityismaininta matkakuvista, joita jaksoin katsoa, koska olit tosiaankin kuvannut muutakin kuin ne tyypillisimmät muistomerkit, hienoa!

  Vihreät ja ruskea Arabian lyhtysi ovat Heikki Orvolan suunnittelemat, mutta ehkä tiesitkin tämän. Alaosia lyhtyihin saattaa löytää Huutonetistä, olen niitä nähnyt siellä joskus myynnissä. Tykkäsin muutenkin tavastasi käyttää vanhempaa ja uudempaa lasia.

  Keittiön lampusta kysymys: Onko se jotain vanhempaa tuotantoa vai ehkä mahdollista hankkia jostain?

  VastaaPoista