31. maaliskuuta 2011

Mustaa ja valkoista, vaan miten päin?

Musta taso ja valkoinen lattia vai valkoinen taso ja tumma lattia? En osaa päättää. Auttakaa! Kaapit on kuten kuvassa, Manot. Vanhat tutut.
Kuvat Kvikin kuvastosta.

10 kommenttia:

 1. Ensimmäinen näyttää minun silmääni paremmalta. :P Kontrastin takia.

  VastaaPoista
 2. Meille musta taso ja valkoiset kaapit ja lattia. Molempi parempi :-). Kvikillä on kyl kivoja!

  VastaaPoista
 3. Minun silmään tuo valkoinen taso näyttää kivemmalta ja fressimmältä, tosin mun silmä kyllästyykin about 6 kuukaudessa joten en luottaisi :) Molemmat on hyviä!

  VastaaPoista
 4. Aika paha. Ehkä päätyisin itse valkeaan tasoon.

  VastaaPoista
 5. Samaa asiaa olen minäkin pohtinut. Tällä hetkellä voitolla on vaalea lattia, valkoinen taso ja tumma välitila. Tummaa sitten pienempinä palasina muualle. Itse saan vielä miettiä pari kuukautta, joten mieli saattaa muuttua monta kertaa.

  VastaaPoista
 6. Eka kuva näyttää paremmalta. Tosin miten olisi valkoiset kaapit, musta välitila, taso ja lattia?

  VastaaPoista
 7. Täältä tulee tylsää käytännön pohdintaa(koska lähtökohtaisesti molemmat ovat hyvän näköisiä!).

  Valkoinen lattia taitaa olla vähän armollisempi murusia ja pölyä ajatellen, mustaa tasoa jaksaa luultavasti paremmin puunata. Toisaalta mansikkahillo näkyy paremmin valkoisella lattialla ;) Eli millaista sotkua teillä eniten syntyy? Ruisleivän muruja ja mansikkaa = tumma lattia, vaaleaa murua ja pölyä = valkoinen lattia.

  Enpä tainnut olla suureksi avuksi.

  VastaaPoista
 8. Minä ottaisin nyt hailakanharmaan lattian, se on välimuoto mustasta ja valkoisesta; riittävän tumma, jottei pöly ja hiekanmurut näy heti, riittävän vaalea jottei koirankarvat näy. :)

  Ja keittiön kaapit ottaisin valkoisina ja tason betonisena! No, seuraavaan kotiinsitten. Johan me tässä ollaan asuttu tasan kuukausi!

  VastaaPoista
 9. Muista, että tasot on helpompi pyyhkiä kuin lattia! Suosittelen ehkä kuitenkin valkoisia tasoja ja tummaa lattiaa. Tumma lattiahan teillä on toiminut vanhassakin keittiössä hyvin. :)Tuleeko välitilaksi valkoinen vai joku vaaleansävy?
  Nuppu

  VastaaPoista
 10. Mahtavia kommentteja. KIIIITOS! Postaan päätöksestä pian. :)

  VastaaPoista