22. heinäkuuta 2012

Ihan lomalla. Ja sykkyrällä Kerästä.


Lomailussa parhainta on hetki, kun saa kiinni täydellisestä lomafiiliksestä. Siitä tunteesta. Tiedättehän. Vuosi sitten se löytyi matkustamalla niin pitkälle kuin junalla pääsi. Tämän kesän täydellisin lomatunne koettiin Tampereella. Minisellä kaupunkilomalla kaksistaan. Ostoksilla. Kahvilla. Saunomalla hotellin kattoterassilla. Illallisella. Aamiaisella. Ja lankakaupoilla, nimittäin Kerässä. Yksinkertaisesti. No, Kerästä. Olen seurannut lankakauppa Kerän rakentamista niiden blogissa sekä facebookissa. Ja ihanaltahan siellä näytti livenäkin. Tietenkin. Lomatuomisina mukaan tarttui bambua, puuvillaa ja kookosta. Pian avattavasta verkkokaupasta tarttuu lisääkin, kun jäi vielä harmittamaan. Vaan ihastuttavasta ympäristöstä, palvelusta ja valikoimasta huolimatta eniten minua riemastutti, kun avasin ostokseni hotellilla.

Siis tapa pakata. Viimeistellä. Kutittaa esteetikon näköhermoja. Silkkipaperilla. Teipeillä. Kiurujen yö -rasioilla. Yksinkertaisesti ja pienesti. Vaan niin kauniisti.
Ja seuraava täydellinen lomahetki koittaa tänään illalla, kun nelosen puikot kehräävät Picklesin Thin Organic Cottonin kirmatessa. Ja kun saa mennä nukkumaan vasta kun on saanut valmista.

1 kommentti: