12. heinäkuuta 2012

Ihana kamala remontti

Me muutettiin tänne reilu vuosi sitten ja sen piti kestää vain joitakin kuukausia. Remontin siis. Vaan menipä vuosi. Tavallinen tarina varmastikin, vaan niin kamalan tuskainen. Me annettiin meidän remonttimiehelle kahdestikin potkut. Sitten vaihdettiin firmaa. Ja loppujen lopuksi päätettiin tehdä viimeistelyt itse. Tietysti juuri töiden ruuhkahuipun aikaan. Toki oltiin laiskojakin. Lamaantuneita, kun homma ei edennyt. Nyt mennään loppusuoralla.

Ollaan enää vaille:
- kahta listaa
- suihkuseiniä
- portaiden kaidetta
- väliovea
- tauluja
- monia ihan vain pieniä asioita

Suurten asioiden ollessa nyt valmiita, voin rauhassa keskittyä jo yksityiskohtiin. Tai aloittaa uuden kierroksen, kuten olohuoneen seinän kanssa tein. Se vaihtoi jo väriä. Kun kyllästyin. Muuten vain vaeltelen täällä tyytyväisenä. Hykertelen onnellisena, että jaksettiinpa sittenkin loppuun. Tai loppumetreille ainakin. Luulen tämän tunteen katkaisevan kuukausien blogitauonkin. Luulen kyllä oikeasti niin.

8 kommenttia:

 1. Voiton puolella siis! Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 2. @Nonna: No kyllä. Kiitos. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Huonekalujen järjestetys on muuttunut sitten joulukuun. :D Viimeinen kuva on tosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvännäköistä :) Tuo sohvan kangas on niin mahtava, kelpais meillekin Johanna Gullischenin kankaat :) Ihailen myös teidän keittiön säilytystilan määrää. Meidän pikkukeittiön rajat on tulleet jo vastaan ja osa astioista on pahvilaatikossa varastossa.

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää, eihän tuolta voi muuttaa minnekkään. Itse olen vasta muuttanut ja laatikoita vino pino odottelemassa purkamista.

  VastaaPoista
 6. @Hannabella: Järjestys muuttui tässä keväällä. Nyt on avarampaa. Kaikuukin jopa. Tuu kylään.

  @Anu: Kiitos. Olin jo aikaisemmin päätynyt penkin päällystyksessä Gullischeniin. Sitten kun vielä löysin passelit tilkut DesignMarketista viime syksynä halvalla, niin avot. Muutenhan metrihinta noissa on jonkunmoinen. Ja keittiöstä. Siellä jos missä on säilytystilaa. Mutta niin on meillä astioita, keräilijä kun olen. Yksi kaappi taitaa kyllä olla ihan tyhjilläänkin. Luksusta on se.

  @Anna: Ei me täältä muutetakaan. Vuosiin, luulen minä. :) Tykkäämme kovasti. Tsemppiä laatikoiden purkuun. Tykkään muutossa juuri eniten siitä hommasta. Uuden järjestelystä.

  VastaaPoista