7. toukokuuta 2010

Häähumua keittiössä


Tukholmassa järjestellään vanhan kaupungin mukulakiviä ojennukseen. Kaikki vuorokauden tunnit ovat käytössä, sillä kohta juhlitaan häitä. Otin varaslähdön ja vetelin jo vappuna hääkakkua hyvällä ruokahalulla. Nam. Lisääkin olisin halunnut, muttei kotipuolen pakastealtaasta löytynyt. Toivottavasti Frödingen toimittaa h-hetkeksi.

Tukholman tuliaiset olivat pienet, mutta kuninkaalliset. Jos en Suomesta saa kakkua, niin ainakin muruset meillä pyyhitään Victorian ja Danielin tiskirätillä. Designtorgetilta.

6 kommenttia:

 1. Ihana rätti taas sulla täällä näytillä :)

  VastaaPoista
 2. @Criss: Hah. Näille tarvitaan kohta ihan oma kaappi keittiöstä. Tosin kaverit joilla kyläilimme olivat pyyhkineet kuninkaallisilla pärstöillä jo niin, että värit olivat hävinneet. Ei siis ehkä ikuinen hankinta.

  VastaaPoista
 3. Katselin myös Tukholmassa hämmästellen häähumua. Victorian ja Danielin kihlajaiskuva tuotteita oli juuri tiskiräteistä aina villeroy & bochin astiastoihin. GastroNord-messuilla pääsin myös maistamaan morsiusparin Delicaton mustikkatorttua. :) Miltähän Danielista tuntuu katsella omaa kuvaa kaikkialla...

  Nuppu

  VastaaPoista
 4. Huh, onneksi en asu Ruotsissa. Mulla menis varmaan hermo tuon häähumun kanssa. Suomessa saa riittävän määrän humua... =)

  Mutta ihana rätti!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestäni toi häähumu on vain tosi herttaista! Se kun on jotain sellaista, jota ei vaan todellakaan tapahdu täällä.

  Frödingenin hääkakku näyttää iihanalta, täytyypä alkaa vahtimaan kaupan pakastealtaita haukankatseella.

  VastaaPoista
 6. Minäkin tykkään humusta. Hitsiläinen, miten ihanaa. Muuhun krääsään en kyllä aio sortua. Nämä riittää. :)

  VastaaPoista