15. toukokuuta 2010

Silmissä kiiluu sato

Selkeät käytävät. Kastelukannuja.

Korkeita ja matalia elementtejä. Sopivassa suhteessa.

 Citykaneille on saatava porttikielto.

Tiivistä sommittelua. Linnun laulua.

Paljon Pelargonioita erikokoisiin ruukkuihin.

Kesäflunssa veti vaakatasoon juuri sopivasti vapaiden ja helteen aikaan. Pöh. Olisi ollut niin aikaa tapella voikukkien kanssa. Kirpparilla sentään piipahdin. Ultima Thulet unohtuivat jo kun raahasin kotiin kumisaappaita ja puutarhatennareita. Akateemisesta tarttui mukaan pieni perusteos palstaviljelyyn. Sairasvuoteella on aikaa opiskella.

Ensimmäinen kuva omasta palstasta alkaa hahmottumaan. Inspiraatiota haetaan muun muassa yllä lainatuista Sköna Hemin kuvista. No joo, kanssaviljelija riemastuu taas tästä maalailusta. Hän kun lähestyy uutta harrastusta enemmän konkretiasta. Mutta, aina voi uneksia. Se helpottaa flunssaakin.

4 kommenttia:

 1. Onnea palstalaisille!! Ihanaa, että saatte alkaa toteuttaa myös multaisia ideoita.

  Kasvien kylvämisessä, istuttamisessa ja hoitamisessa on yllättävän paljon kasvattavia aspekteja. Hätähousuna huomasin, että ne kasvavat kuten niille sopii, eikä auta vaikka kuinka hypin vieressä tasajalkaa. Kasvit kasvattavat kasvattajaa.

  Puutarhanhoidossa on jotain kovin koukuttavaa, "varokaa" vain ;)

  VastaaPoista
 2. @Milla: Hätähousuksi tunnustaudun kyllä myös itse. Ehkä tässä kesän myötä luonne kehittyy, kun kasvit kasvattavat. Alkukokemuksista todettakoon, että työt eivät käyneet mielessäkään. Todella rentouttavaa ja varmasti sitä kautta myös koukuttavaa.

  VastaaPoista
 3. Puutarhureille onnea ja (sato)menestystä!

  VastaaPoista