14. toukokuuta 2010

PihakuumettaLuonnostelin toissapäivänä blogiin postausta pihakuumeesta. Vihertrendi kun näyttää vaikuttavan täälläkin. Tekisi mieli kuokkimaan ja kahvittelemaan omalle maalle. Parveke ei valitettavasti tähän tautiin riitä lääkkeeksi, vaikka henkireikä kaupungissa onkin. Ennakoimme kuumeilua jo tammikuussa anomalla Toimelan palstapuutarhasta omaa plänttiä. Perunalle, sipulille, raparperille ja illanistujaisille. Olimme liian myöhään liikkeellä.

Eilisen pyhäaamun pisti sekaisin puhelu. Peruutuspaikalta on ennenkin tärpännyt. Olemme nyt ihan oikeita palstallisia, pihallisia kaupungissa. Perintönä vadelmia, raparperia ja narsisseja. Eipä juuri paljon muuta. Sitkeää nurmikkoa ja roppakaupalla voikukkaa. Nyt palstasuunnittelu käyntiin, kuokka laulamaan ja juhlat pystyyn. Tämän kesän viimeiset sisäpirskeet meillä vietettiin eilen. Tästä eteenpäin kotoillaan ulkosalla!

PS. Otan vastaan ideoita istuttamisesta tai vaikka kivoista viherblogeista. Myönnettäköön, että olen tällä sektorilla varsin noviisi.

3 kommenttia:

 1. Oijoi, kuinka mahtavaa! Lämpimät onnittelut palstalaisille!

  VastaaPoista
 2. Tästä kirjasta voisi olla iloa puutarhaa rakentaessa, http://www.info.fi/tiedot.aspx?Tieto=1031549
  Sadonkorjuujuhlia odotellessa! :)

  Nuppu

  VastaaPoista
 3. @m-a: Kiitos. :)

  @Nuppu: Kiitos vinkistä. Täytyypä tutustua.

  VastaaPoista