9. kesäkuuta 2010

Monta syytä

 

Viime viikkojen hiljaiseen blogiin on monta syytä: Timo-peruna, Felicia-peruna, sipuli, kurpitsa, ruohosipuli, sokeriherne, avomaankurkku, persilja, tilli, magnolia, rucola, retiisi, vadelma, polkka, vuonankaali, basilika, sitruunamelissa, karviainen, mustaviinimarja ja raparperi. Tuntemattomat kukkapuskat siihen päälle. Muutama syy on vielä tulossa.

4 kommenttia:

 1. Mahtava puutarha! Ite olen päässyt ekaa (!) kertaa elämässä omiin samoihin hommiin kun perustin itselleni kasvipalstan. Kaupunkilaiselle kerrostaloasujalle talikolla ruohopaakkujen kiskominen maasta on ollut aika hieno kokemus. Voin vain kuvitella mikä fiilis jos ja kun maasta puskee läpi jotain itse kasvatettua. :)

  VastaaPoista
 2. @Katalaiina: Hih. En voi kun yhtyä kommenttiisi.

  VastaaPoista
 3. Olivat näköjään hyvät syyt! :) Teillähän on suuri palsta ja ihailen tässä raparperianne, meidän kun ei tahdo kasvaa tahtomme mukaisesti. Lienee huonossa paikassa tai jotain(?)

  VastaaPoista
 4. @Chriss: Valitettavasti en osaa neuvoa raparperin paikassa. Palstalla-alueella meidän oma on pienimmästä päästä!! Kohta taas kitkemään. Oi ihanuutta. ;)

  VastaaPoista