6. kesäkuuta 2010

Nyt pitää olla jotain sinistä

Uusimman Divaanin (06/10) pääkirjoituksessa puhuttaa sisustukseen tuloaan tekevä sininen. Funtsin aihetta viikolla, kun en varsinaisesti kuulu värin ystäviin. Muiden kodeissa se ihastuttaa, mutta väitän tätini tavoin olevani allerginen siniselle. Vannon vihreän sävyjen nimeen, vaikka päätoimittaja kirjoittikin limen yliannostuksesta ja boikotista. Out of fashion. Olkoon sitten niin.

Toimittaja taitaa kuitenkin olla oikeassa. SATC2 pursuaa sinistä ja Carriea on uskominen. Nyt seinät, verhot, kalusteet, kaakelit ja mekot siniseksi.

Meillä on uusi lime?
Kuvat napsittu täältä ja täältä. Linkkien takaa löytyy myös faktat tapeteista, kankaista ja kaakeleista, josko innostuit hetimiten.

5 kommenttia:

 1. Mäkään en lämpene siniselle sisustuksessa. Sininen kauteni oli ja meni ohi reilut kymmenisen vuotta sitten. Tyydyn siis auliisti ihasteleman tätä trendiä vain muiden kodeissa.

  -Neba

  VastaaPoista
 2. Jyrkkä ei siniselle täälläkin, turkoosille hentoinen ehkä.

  Miten menee palstalla? Mitä olette kylväneet?

  Meillä etupihan plantaasi ammottaa vielä tyhjyyttään: vasta perunaa on vähän kylvetty, mutta sekin lymyää vielä tyystin mullan alla. Olen myös yrittänyt esikasvattaa tomaattia ja kesäkurpitsaa sisällä, mutta tuloksena on pari säälittävää vihertynkää...

  Ensi viikkoa odottelen toiveikkaana: saimme tänään raparperin taimen ja oikeita, taimitarhan kasvattamia, tomaatintaimia (omat sentin tyngät kalpeni viimeistään kun nämä puolimetsiset ilmeistyi viereen :)). Ehtisipä raparperi vielä satoamaan tänä vuonna!

  Sanna

  VastaaPoista
 3. Mä taas olen aina ollut sinisen ystävä, koska se tuo mieleen meren! Tällä hetkellä tuo kirkas merensininen on mun mielestä kaunein. Perinteinen tummansininen ei niinkään kolahda.

  VastaaPoista
 4. silloin kun SATC -ykkösosa ilmestyi niin minusta ainut hyvä asia leffassa oli Carrien asunnon make-over, taisin tuolloin postatakin aiheesta ja hehkutin sinistä seinää ! Ja kyllä, makkarin seinä on nykyisin ns. tiffanyn sininen..

  VastaaPoista
 5. @Neba: Sama täällä.

  @Sanna: Palstapostausta tulossa. Kuvasin eilen 5 mm nousseita taimia. Toivottavasti saan ne tänään blogiin.

  Kivalta kuulostaa teidän kasvimaa. Me ollaan kylvetty valtaosa siemeninä maahan. Kesäkurpitsa ja tomaatti laitetaan taimina. Vihertyngästä ne kaikki lähtee. Kärsivällisesti kastelet vain joka päivä. :)

  @Kotilo: Mun sisko on myös vannonut sinisen nimeen jo ikuisuuden. Sävyt vain aina vaihtuvat. Tällä hetkellä on mustikansininen, eli aika tumma, kausi. Kiva, erilainen koti.

  @Mikaela: Olet selkeästikin edelläkävijä. Hienoa.

  VastaaPoista