18. tammikuuta 2011

Hän haaveilee taas

Nykyisessä olohuoneen pöydässä pettää Ikean kylpyhuonekalusteiden jalat. Pitäisi korjata, mutta ideoin jo uutta. Nimittäin näiden Dekossa julkaistujen kuvien pohjalta. Myös nuo neulokset kihnuttavat. Onko kenelläkään tietoa tollaisesta himopaksusta langasta? Puikotkin pitäisi varmaan teettää puusepällä. Oi näitä haaveita.5 kommenttia:

 1. Samoja neuleita ihastelin itsekin. Mulla on kahdet tosi paksut muovipuikot (19 ja 25 milliset). Tuota paksumpaa olen käyttänyt varrasvirkkaukseen (kuva blogin oik. reunassa puna-oranssi huivinpätkä).

  Mutta että mistä tommosta lankaa sais??? Fanttilanka (http://www.esito.fi/Fanttilanka) on paksua ja jytkyä, en tiedä miten taipuu neuleeksi. Jos innostut ja et löydä kevyitä muovisia puikkoja, niin vinkkaa tänne päin, minä tai mieheni voidaan sulle puiset puikot tehdä.

  VastaaPoista
 2. hyviä haaveita, samanmoisia täälläkin. taidat päästä lähimmäksi, jos hankit 15 puikot ja neulot esim. 8-kertaisella seiskaveikalla. hiton raskasta mutta saletisti myös palkitsevaa. ens kerralla ompeluseurassa, katos. :-)

  VastaaPoista
 3. @Anu: Siis en ole koskaan uneksinutkaan 25 millisistä puikoista! Huh. Nehän toimisivat oikein sisustuselementteinä vaikka olkkarin nurkassa. Pidän tarjouksenne mielessä. Kiitos!

  @Spots: Kuulostaa raskaalta, mutta varmastikin ihan oikealta. Ai hulluus, jos kutimessa roikkuisi 8 veljestä! Ei riittäisi mitkään korit eikä kassit. :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin innostuin näistä. Nyt vähän googlettelin ja "big stitch yarn" haulla ainakin jenkkilästä löytyy kauppoja jotka myy megapuikkoja ja superpaksua lankaa.

  http://www.yarnandfiber.com/catalog/bigstitchknitting.php?cPath=963_970_1580

  VastaaPoista
 5. @Annukka: Kiva että innostuit. Oli noi sun ehdottamasi langat vähän tyyriimmän puoleisia. Ehkä kimppatilausta, niin päästään jakamaan edes postikuluja. :)

  VastaaPoista