13. tammikuuta 2011

Riihimäkeä muovikorkeillaAina kun kyläilen Kotkassa, myöhästyn, sillä en voi olla tekemässä mutkaa Karhulan Monitason kautta. Monitaso on pienen pienoinen ja näyttää autotallikirppikseltä. Todellisuudessa tämä syrjäinen osto- ja myyntiliike on kuitenkin yksi suurimmista tietämistäni aarreaitoista. En ole koskaan tullut ulos tyhjin käsin. Monitasosta kotiutin turkinkin.

Näitä Riihimäen muovikannellisia purkkeja en ole nähnyt muualla. Kahdeksalla eurolla toin kotiin kaikki. Ja pidän ne ei toivotut lemmikit loitolla.

4 kommenttia:

 1. Mulla on itse asiassa yks tollanen, ja oon luullut, että se alkuperäinen kansi on vaan hävinnyt matkalla. Mutta totta tosiaan, kun sitä kantta katselee vähän tarkemmin, niin kyllähän siinä sanotaan että se on Riihimäen.

  VastaaPoista
 2. Ha-haa, hymyilytti kun näin päivityksesi... Kuvailin eilen vanhoja lasipurkkeja omaa päivän kuvaani varten. Meillä on läjäpäin lasikantisia Kumelan, Viialan, Iittalan ja Riihimäen purkkeja. Valaistusoloduhteet eivät vaan olleet otolliset, uusi yritys keväämmällä.
  Lasipurkit "täytteineen" on kauniita!

  VastaaPoista
 3. Ompas ihana löytö ja todella hyvään hintaan! Tuollaiset pieneti kirpparit on kyllä oikeita aarreaittoja :)

  VastaaPoista
 4. @Tiia: Minäkin myönnän hämmästelleeni muovikorkkia. Tykkään, että iloitellaan väreillä.

  @Anu: Purnukat on ihania. Jäänkin odottelemaan sun kokoelman kuvausta. :)

  @Marika: Pikkukirppikset ovat tosiaan ihania. Hartolassa muistan myös törmänneeni kerran yhteen helmeen, taisi olla nimeltään Tavarataivas. Osuvasti. Sinne kun pääsisi taas.

  VastaaPoista