15. huhtikuuta 2011

Eriparijuttuja vieraille

Tykkään pyörittää meillä pientä majataloa. On arjen luksusta, kun kymppiuutisten aikana istutaan kivalla porukalla pyjamissa. Arkisin illat ei edes venähdä, koska aamulla kaikilla on kuitenkin aikainen kiire. On silti illallinen, iltapala ja yhteiset hyvän yön toivotukset. Kotoisaa.

Nyt onkin ollut harvinaisen vilkasta. Kaksi viikkoa sitten sohvalla tuhisi söpöin prinsessa, ylpein isoveli ja rutistettavin äiti. Viime viikonloppuna haettiin patjat puolison kavereille. Tällä viikolla siskolle ja ystävälle. Ensi viikolla saan tänne toisen siskon ja oman äidin.Uudessa kodissa on ihanaa tarjota paremmat vieraspuitteet kuin olohuoneen kapea sohva. Takkahuone. Se rakennetaan vierashuoneeksi. Näky on tällä hetkellä - noh - raju (kuva yllä). Vaan arvatenkin on muutosta tiedossa. Suunnitelmissa valkoiset seinät ja katto, uusiksi rapattu takka, isoäidin vanha niukkalinjainen vuodesohva ja sekalaisen hallittu kaaos. Eriparijuttuja. Kesämökkifiilistä. Inspistä alla olevista.Kuvat: täältä, täältä, täältä

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Tykkään!

  Aiotteko muuten tehdä tuolle parketille jotain? Meillä on olkkarissa tuollainen samanlainen ja kaipailen vinkkejä, mitä radikaalia sille voisi tehdä. Esim. maalata tai sävyttää tummaksi. Kuvia en ole vaan missään nähnyt.

  VastaaPoista
 2. @Nonna: Ai juu, lattian unohdin kokonaan. Koko asuntoa peittää siis tamminen sormiparketti. Se hiotaan ja maalataan kuultovalkoiseksi. Mun äiti teetti itselleen juuri sellaisen, ja ainakin kuvien perusteella siitä tuli upea. Näen sen livenä vappuna ja kuvaan sitten tännekin. Jos onnistuu meillä, niin sitten tekin uskallatte. :)

  VastaaPoista
 3. Kapealla sohvallanne onkin mukavampi nukkua, kuin hotellissa. Ei siis ihme, että siinä on ollut majailijoita ihan ruuhkaksi asti. Varmasti mukavuuteen vaikuttaa ihanat asukkaat :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on tuollainen samanlainen parketti ja jotain sille kyllä tarttis tehdä. Innolla jään odottamaan teidän parkettiprojektin tuloksia!

  -MinnaM

  VastaaPoista
 5. @TeklaW: Ilo on kokonaan meidän puolellamme!!

  @MinnaM: Ihanaa, että uskaltauduit kommentoimaan. :) Lupaan kertoa kokemuksiani parketista. Laitan äidin omasta kuvat heti vapun jälkeen. Oma valmistuu joskus kesäkuussa.

  VastaaPoista