7. huhtikuuta 2011

Sormet mullassa

Pyörähdys kevätpuutarhamessuilla ja kynnenaluset ovat taas ihan mullassa. Taimimäärä kasvaa ja pihasuunnitelmat paisuvat. Piipahtakaa messukeskuksessa jos vain suinkin ehditte. Ihmeessä.

9 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Haaveilen yksinkertaisen tyylikkäästä, 70-luvun tyyliin sopivasta takapihasta, mutta joka vuosi pieni pihamme saa uusia, enemmän romanttiseen tyyliin sopivia kasveja. Mutta en mahda sille mitään, en voi vastustaa kauniita kukkia, etenkään vaaleanpunaisia (missään muualla en kyseistä väriä siedä...) :D

  VastaaPoista
 2. @Jenni: Väitän olevani tyyliltäni suhteellisen niukka, mutta pihalla voisi revitellä vaikka vähän romanttisesti. Pionit kiinnostavat, mutta jätän ne ensi kesälle. Suosiolla. Mutta siis ehdottomasti punaista, aniliiniä, vaaleaa, ihan kaikkia sävyjä! :)

  VastaaPoista
 3. Miltä ne Kekkilän uutuuden näytti livenä? Yhtä hyviltä kuin kuvissa?

  VastaaPoista
 4. @Jonna: PAREMMILTA!!! Yritin hetken mielijohteesta jopa ostaa niitä, muttei osastolla ollut jälleenmyyntiä. Vitriinistä olen jo luopunut, mutta nyt kihnuttaisi tuo parvekelaatikko, josta on kuvakin.

  VastaaPoista
 5. Oih, olisipa tuolla ollut kiva käydä :) Ihana kesä!

  VastaaPoista
 6. Ah, miten ihalta näyttää. En jaksa messuille asti, joten ihana nähdä kuvia täällä blogeissa. Inspiraatiota!!! Kohta se rahnutus pihalla alkaa!

  VastaaPoista
 7. @Jessica: Harmi ettet päässyt. Tulemme niille kulmille viimeistään vappuna. On taimia tuliaisena. ;)

  @Nonna: Kohta alkaa. Tänäänkin paistaa niin upeasti, että ihan jännittää miten uusi piha paljastuu lumen alta. :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia!! Olen nyt niin monelta kuullut messuista. Harmittaa, etten ollut Helsingissä. Täytynee ensi vuodeksi laittaa kalenteriin tilaa :).

  VastaaPoista
 9. @Tickler: Suosittelen kalenterimerkintää, vaikka vasta ensi vuodelle meneekin. ;)

  VastaaPoista