6. huhtikuuta 2010

Inspiraatiokuvat seinälleNapsin lehdistä ja kaikkialta muualtakin talteen inspiraatiokuvia sekä muita herkkupaloja. Ja kirjoitan runsaasti muistilappuja. Työhuoneemme on jo pitkään kaivannut kunnon ideataulua, jotteivat hyvät suunnitelmat unohtuisi, vaan jäisivät kehittymään ja odottamaan toteutuksen päivää. The journals of Giddy Giddy –blogista löysin täydellisen idean. Vanhat koreat raamit, valkoinen maali ja paljon nuppineuloja. Avot. Yhdet kivat tyhjät taulukehykset nurkistä löytyykin jo, mutten raaski käyttää niitä tähän tarkoitukseen. Kokokin on liian pieni. Ei auta muu kuin lähteä viikonloppuna kunnon kirppiskierrokselle. Projekti on siis taas käynnissä.

7 kommenttia:

 1. Minulta löytyisi tuollaiset krumeluuriraamit varastosta tyhjänpanttina, koko suurinpiirtein noin 50 x 70 cm. Väri on mattamusta mutta saahan tuon spreijattua helposti jos niin tahtoo :) Jos kiinnostaa niin laita s-postia :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaista muistitaulua katsoessa ei ainakaan voi olla unohtamatta ylös kirjoitettuja idean poikasia. ;)

  VastaaPoista
 3. Makoisa idea! pistän mieleen ja vanhat ikkunanpielet käyttöön ...tai ehkä sittenkin rosvoan kehykset sukulaismummojen vintiltä ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea. Ja monta muuta kivaa täällä blogissasi. Tulen takaisin!

  VastaaPoista
 5. Projekti saa jatkoa noin viikonloppuna. ;)

  VastaaPoista
 6. Oi, kiitos tästä ideasta! Laitetaan meilläkin toteutukseen! :)

  VastaaPoista
 7. @dooda: eipä kestä. Ja ei kun askartelemaan. :)

  VastaaPoista