16. huhtikuuta 2010

Kävi ihan hullustiMuutama viikko sitten meillä vieraili Herra M, viinimaisteri. Hän tuntee, tietää, haistaa, maistaa, kerää, säilöö ja nautiskelee. Oikea harrastaja. Tarkoituksena oli pistää hynttyyt yhteen ja tehdä netistä kimppaviinitilaus. Herra M tiesi jo etukäteen mitä ja mistä, harvempia sortteja ja tarkoitettu avattavaksi muutaman vuosikymmenen päästä. Meidän ostopäätökset perustuivat yksinkertaisempaan matematiikkaan; Mahdollisimman paljon, mahdollisimman halvalla ja tarkoituksena tuhota kaikki syksyyn mennessä.

Tilausta tehdessä nautimme muutaman lasin - Ja hups. Tuli viinit myös pikkujouluksi.

DHL toimitti painavan kuljetuksen toissaviikolla. Koska säilytystila on kortilla, lopputulemana pulloja lojui joka nurkassa. Ratkaisu löytyi muutaman klikkauksen päästä netistä ja toimitus oli eilen. Heräteostos. Markkinoiden kaunein. Samanlainen kuin siskolla. Kyllä parin euron pullojen nyt kelpaa. Samoin emännän.

8 kommenttia:

 1. Näistä hyvistä (luksus-)heräteostoksistahan elämään tulee sitä pientä hihittelyn aihetta, hyvää mieltä ja muistoja(kunhan ei joudu syömään kovin monta kuukautta pelkkää puuroa ;)! Onnea uusille omistajille!

  VastaaPoista
 2. -Tule äkkiä katsomaan, huudahdin miehelleni ja hänen ensimmäinen reaktio oli, että sekä kuulostaa että näyttää oikein järkevältä! :)

  VastaaPoista
 3. Apua, en edes Juhalle uskalla kertoa. Meillä ne kaikista halvimmat viinit saa majailla pimeässä kellarissa. En halunnut saunakammariin pönttöä pulputtamaan niin sitten se tekee viinit Pasilassa, jotain hyötyä työpaikan kämpästä :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi! Otsikon perusteella jo luulin, että ostit kaapin Hullareilta. :) Sopii tosi hyvin paikalleen ja täytettäkin on mukavasti. Joskus nopeat päätökset on niitä parhaita.

  Oon aika vakuuttunut, että meille tulee uuteen kotiin viinikaappi. Nykyiseen ei sitä saa järkevästi mihinkään.

  VastaaPoista
 5. @Milla: Hihittelyn aihetta todellakin. Kivaa.

  @Criss: Viinikaapin myötä toisesta kaapista ja nurkista vapautui tilaa, joten hankinta on ennen kaikkea järkevä. ;)

  @Jessica: Huh, teillä uhrataan viineille siis jopa kaksi huonetta ja kahdessa eri kaupungissa.

  @m-a: Tosiaan otsikon perusteella olisin voinut piipahtaa hullareilla. Niiden tarjouskaappi ei näyttänyt niin kivalta kuin tämä hankkimamme. Silloin kun kaappi ostettiin, sille ei vielä ollut lainkaan sijoituspaikkaa. Lopputulos on kuitenkin hyvä, sillä baarijakkarat mahtuvat juuri ja juuri paikoilleen.

  m-a, kiva blogi sinullakin. Hyvä tyyli.

  VastaaPoista
 6. Menen ihan sanattomaksi ihastuksesta. Vau!

  -Neba

  VastaaPoista
 7. Näyttää hyvältä täytettynä :) Voikun saisin jo omanikin paikoilleen. Pitääkö kaappi minkäänlaista ääntä? Voiko sen kanssa samassa huoneessa majoittua vieraat?
  Nuppu

  VastaaPoista
 8. @Neba: Sinä sanattomaksi? En usko. ;)

  @Nuppu: Kaappi pitää pientä hurinaa, mutta vähemmän kuin itse etukäteen ajattelin. Herkkähermoisia nukkujia (kröhöm!!) häiritsee varmasti, mutta tavallisia kansalaisia ei varmaankaan. Sijoituspaikaksi vierasmaja siis käy.

  VastaaPoista