29. huhtikuuta 2010

Uutta potkua ja serpentiiniä


Tord Boontjen Garland Light on yksi niistä esineistä, joka kuluu katseesta puhki. Omani on jo viitisen vuotta vanha ja välillä se on joutunut lepäilemään piilossa. Muuton yhteydessä ihastuin härveliin uudelleen. Valaisinpulassa ripustin sen hehkulampin varaan ja vieläpä olohuoneeseen paraatipaikalle. Vuodessa se kuitenkin kului taas. Näytti tylsältä ja vähän piskuiselta. Tein viikonloppuna löydön ja Muuto muutti tilanteen. Asuntoon tuli ihan uutta potkua. Mahtava jättipallo halogeenilla kohottaa härvelin näyttävyyttä ja vie sen jatkoajalle. Lamppu toimii myös dimmerin kanssa ja jännittävä tunnelma kohoaa seiniä pitkin kattoon saakka. Tässä on meidän serpentiinit. Hyvät vaput kaikille.

5 kommenttia:

 1. Oh, kylläpä tosiaan näyttää hyvältä!

  Mikä lamppu tuossa Muutossa tarkalleen on? Luulin, että ihan tavallinen hehkulappu, mutta siis mikä halogeeni..? Olen ihan kysymysmerkkinä.

  Meillä lepäilee black chrome-Garland, ja toi vois toimia sillekin piristysruiskeena!

  VastaaPoista
 2. On se kyllä hieno. Minäkin sitä omassa makuuhuoneessani aina välillä ihailen. Kiitos sisarellesi :)

  VastaaPoista
 3. Aika kiva! Itse en ole juurikaan piitannut Garlandista, kun mielestäni se vain roikkuu rumasti, mutta tällä muutoksella katselen kyllä sitä aivan uusin silmin. :)

  VastaaPoista
 4. Ystävälläni on samainen lamppu varsin isossa olohuoneessa ja vaikka se luo kiehtovia varjoja, se on kyllä liian pieni tilaan. Ehkä tämä kävisi johonkin kapeaan halliin vaikka spottien seuraksi?

  VastaaPoista
 5. @m-a: Löysin Artekista tuon Muuton pallon. Se näyttää tavalliselta hehkulampulta, mutta sisällä onkin siis halogeenipoltin. Muuto myy myös noita "letkuja" monissa väreissä. Kivoja nekin. Nyt ottaisin meille mustan. Oma on vanha ja harmaa.

  @Jessica: Kiva, että tykkäät vieläkin. En muistanutkaan, että se on teillä makkarissa.

  @Tiina: Välillä mustakin se on ruma. Tai kulunut siis. Katsotaan miten kauan tämä ilmeen kohotus kestää... Nyt tyytyväinen. :)

  @Kotilo: Kanssasi samaa mieltä. Meidän olohuone on myös vähän pitkulainen, eikä mitenkään iso. Lisäksi meillä on avokeittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kaikki kolme lamppua samassa linjassa (yhtä ja samaa tilaa). On haaste, ettei kolminaisuudesta tule liian raskas.

  VastaaPoista