10. huhtikuuta 2010

Taulut seinälleVuosi meni, ettemme kaivanneet taulun taulua. Nyt kuitenkin on ensimmäiset viritelmät ilmassa. Jo aiemmassa kodissani vannoin Silent Gliss -ratkaisun nimeen, ja niin täälläkin. Silent Gliss on seinän ja katon rajaan asennettava kiskojärjestelmä, josta taulut sun muut ripustetaan roikkumaan läpinäkyvällä siimalla. Ihan kuten gallerioissa. Kotioloihin ratkaisu on täydellinen, sillä en koskaan pystyisi päättämään lopullista paikkaa. Ja sitä paitsi mielikin muuttuu ajan kuluessa. Kiskojärjestelmä mahdollistaa vaihtaa taulujen paikkaa vaikka vuodenaikojen mukaan ilman että seiniin tarvitsee porailla. Tosi kätevää.

Jälleenmyyjiä ovat muun muassa Stockmann ja Eurokangas.

4 kommenttia:

  1. Kerrassaan loistava ratkaisu! Silent Gliss saanee muuttaa seuraavaan kotiimme (täällä nykyisessä harmittaa jokunen näköisällä oleva väärään paikkaan porattu reikä, höh). Kiitos kun kerroit :)

    VastaaPoista
  2. @Criss: Kiskot ovat mahtavat. Nyt meillä on tauluprojekti päällä ja vaihtelen juttuja huoneesta toiseen kaiken aikaa. Ilman poraa. Maksaa itsensä kyllä vaivattomuudessa takaisin.

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtava idea! Tämä(kin) tulee uuteen kotiin. Kiitos! :)

    VastaaPoista