9. elokuuta 2011

Hei, täällä kotoillaan taas!Kesäloma on onnistunut silloin, kun töihin paluu ei ahdista ja tili on sopivasti miinuksella. Näin minulle kävi. Minä onnekas lomailija. Lomaltapaluuahdistusta on kuitenkin aiheuttanut meidän remontti. Ihana, kirottu remontti. Muutimme pölyn keskelle kaksi yötä ennen reissua. Olimme kolme viikoa poissa ja sinä aikana piti tapahtua paljon. Ei tietenkään tapahtunut. Ja sitten meidän remonttimies taisi jäädä itse lomalle. Näkynyt ei nimittäin ole. Ei. Eikä hän vastaa puhelimeen. Ei.

Keittiöstä puuttuu vesi, yläkerran vessa on kaakeleilla, sauna foliopaperilla ja kaikki säilytyskaapit ovat ilman ovia. Innostu siinä sitten viimeistelemään. Saati sisustamaan.

Mutta olen päättänyt olla masentumatta. Tartun härkää sarvista ja rakennan saunan vaikka itse. Tai sitten en. Tai sitten joo. Haluan löylyihin viimeistään syyskuussa!

Koska täältä uudesta kodista on vielä hankalaa löytää mitään kivaa kuvattavaa, kaivan kameran, piuhan, lataan kaikki 3000 lomakuvaa ja avaan teille loma-albumia. Sateista huolimatta tässä blogissa tuoksuu vielä kesä! Se on Kotoilija reissussa. :)

4 kommenttia:

 1. Olipa tyypillinen remppatarina... Näitä kuulee vähän liian usein! Tsemppiä ja pitkää pinnaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Loistava asenne! Säilytä se!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin ja ihan miljoonasti tsemppiä rempan kanssa! Ei muuta kuin härkää sarvista ja saunaa päin :D
  Sanna

  VastaaPoista
 4. @Maikki: Eikö olekin niin tyypillistä! Kiitos kannustuksesta. :)

  @Nonna: Yritän. Yritän. :)

  @Sanna: Mun mielikuvaharjoitukset itsestäni löylyissä ovat todella vahvoja. Voin saada aikaan vaikka mitä. ;)

  VastaaPoista