18. elokuuta 2011

Torppakuumetta

Joka kesäiseksi vitsaukseksi alkaa muodostua torppakuume. Siis villi uneksiminen viikonloppupesästä. Enää mulle ei kelpaisi edes mikä tahansa mökki. Kylkiäisenä pitäisi olla kasvihuone ja perunamaa. Nyt elettäisiin sadonkorjuun aikaa.

Torppakuumeen nostatti menneen juhannuksen pyöräilyreissu Ahvenanmaalle. Siitä pari otosta alla. Eikä se kuume laantunut kahden viikon lomamatkallamme torppien luvatussa maassa, Venäjällä.

Hei ihmiset, halutaan ostaa datsha!


9 kommenttia:

 1. Mullekin kelpais datsha. Tai mikä tahansa viikonloppupesä, harkitsen jopa puolivakavissani siirtolapuutarhamökkipalstaa ja pankkilainaa... :D

  VastaaPoista
 2. @Tiia: Lainalla sitä minäkin. Laina tuntuu jopa ihan pieneltä pahalta, kunhan vain saisi sen pesän.

  VastaaPoista
 3. ei ihan pienimmästä päästä noi sun datshat :) Ihania vaikka henk.kohtaisesti olenkin tyytyväinen 12 neliön suuruiseen kesämajaani :)

  VastaaPoista
 4. @meritähti: juu, eipä noita voi oikein edes datshoiksi kutsua. Neliöitä on liikaa, perunaa aivan liian vähän ja kulmatkin taitavat olla turhan suorassa. Ja 12 neliötä on minunkin haaveissa. Eihän se muuten mikään pesä ole. Seuraavassa postauksessa oikeita unelmatorppia. :)

  VastaaPoista
 5. Piskuinen saunamökki merenrannalla, se 12 neliötä voisi olla just just se sopiva. Perunamaahan sinne pitäisi heti pykätä :)

  VastaaPoista
 6. @Maikki: Olen niin samaa mieltä!

  VastaaPoista
 7. Rupesinkin katsomaan, että kylläpä näyttävät tutuilta nuo torpat, mutta sitten tajusin, kun luin tekstiäsi pitemmälle, että ne tosiaan ovat ahvenanmaalaisia torppia. Kaksi vikaa kuvaa ovat Stallhagenilta, eikös?

  VastaaPoista
 8. Tänne myös yks mökki! Jos halvempaa haluaa, voi yrittää Itä-Suomesta..

  VastaaPoista
 9. @Kotilo: Tarkistin puolisolta. Stallhagenilta taitaa olla. Itsellä ei jäänyt nimet mieleen. Ainoastaan maisemat- :)

  @A-J: Minunkin mökki olisi hakusessa vajaan 200 kilometrin päästä pääkaupungista. Ei muualta.

  VastaaPoista