17. maaliskuuta 2010

Hii-o-hoi


 
Kaikki kaupat ovat pullollaan seiloreille sopivia raidallisia vaatteita. Vaikka viihdynkin merellä, passaan tämän trendin. Kaivan kaapista vanhat viirut ja niillä mennään. Etenkin yli vuoden vanha Tikaun silkkihuivi on käytössä. Se on ihana.

Voisiko raidoista kuitenkin innostua kotona? Ehkäpä. Työhuoneen lattialle kelpaisi sen Stringin kaveriksi Tikaun Square-matto, joka on käsin huovutettua villaa. Ei tarvitsisi villasukkia työfiiliksen aikaansaamiseksi. Kivasta kokonaisuudesta uupuisi tämän jälkeen enää työtuoli ja kattolamppu. Ne hakuseen.

Samaisen firman mattokokoelman Stripe on myös pysynyt mielessä. Se jo kerran koeajettiin eteisessä, mutta ei valitettavasti istunut kuvaan. Ehkä lasitetulle parvekkeelle joidenkin kivojen kalusteiden kera?

Mattokuvat: Tikau

3 kommenttia:

  1. Joo, raidat on kivoja sisustuksessa. Yhden sailorraitapaidan omistan viime kesältä ja se riittänee. Saitteko muuten jo sen oven?

    VastaaPoista
  2. @Criss: Saimme oven ja lopputulos on ainakin omasta mielestä hieno. Postaan aiheesta viikonloppuna ja toivottavasti saan mukaan pari kuvaakin.

    VastaaPoista
  3. Niin, pitää ensin maalata se ennen kuin voidaan julkaista kuvia blogiin :). Tosiaan, ostettiin vanha komeron ovi Huuto.netin kautta. Myyjä oli vanha antiikkikeräilijä. Sitten ruvaasin Ikeasta ostetut puiset jalat siihen kiinni jolloin ovesta tuli pöytä. Hieno on! :)

    VastaaPoista