7. maaliskuuta 2010

Vähemmän voita


Talviset blini-istujaiset saavat nyt jäädä ja menu keventyä. On sushin vuoro. Nam. Lauantaisten lounasvieraiden kanssa väännettiin rulla jos toinen, mutta yksikään niistä ei ylittänyt julkaisukynnystä. Sushi voi näyttää muodoltaan Tobleronelta tai siitä voi hävitä se silmä. Kaikki on mahdollista. Paitsi täydellinen maki.

Kattauksessa muotokieli on sen sijaan laadukkaampi ja näyttää joka kerta täsmälleen samalta. Vaihtelua tuovat vain lautasliinat. Pöydälle asetellaan Arabian Nero-vateja ja lautasia sekä Iittalan tuotannosta jo poistuneet simppelit juomalasit. Lisäksi tabletit, puikot, tarvittavat tykötarpeet sekä kukkia/kynttilöitä tilanteesta riippuen. Oikea tunnelma on valmis.

5 kommenttia:

 1. Opeta mullekin joskus sushin tekoa, jookos? Julkaisukelpoisuudesta viis. Pääasia, että maku on hyvä.

  Mä olen jäänyt ihan koukkuun Krunikan Zen Sushin tarjontaan. Askel suuntaa sinne nykyään harva se päivä lounasaikaan.

  -Neba

  VastaaPoista
 2. kannattaa liittyä my-iittalan sivuistoille. niillä on kilpailuja kattauksesta yms. ehkä voit hyödyntää juuri näitä kuvia siihen, tosin se kilpailu taisi mennä jo mutta aina siellä on jotain meneillään!

  VastaaPoista
 3. Hei Kotoilija, ihana blogi!! Sait minusta heti vakilukijan.

  Oma blogini odottaa vielä toteuttamista, lähinnä tekniikka tuntuu haasteelliselta. Huomenna olohuone saa uudet tapetit, joten postattavaakin löytyisi heti.

  Terveinen länsirannikolta!

  VastaaPoista
 4. Täällä sushit pääsivät läppärin taustakuvaksi. Sen verran hyvännäköisiä omasta mielestämme :) Mutta saimmekin hyvää opastusta... Kattaus tosin täällä päässä oli kyllä vaatimattomampi kuin teidän. Kerrassaan tyylikästä!

  VastaaPoista
 5. @Neba: Zen Sushi on vielä testaamatta. Täytynee tarttua sun suosituksiin. Ja kääritään rullia yhdessä joku päivä. Se on kivaa.

  @Tekla: Kiitos vinkistä.

  @Länsirannikolle: Tervetuloa mukaan! Ja pika pikaan oman blogin pystytykseen. Täällä olisi jo yksi lukija. :)

  @Chriss: Jee jee. ;)

  VastaaPoista