4. maaliskuuta 2010

Miss you honey


Mun sinkkupesä oli ihana, söpö pieni karkki. Jouduin luopumaan siitä muutama vuosi sitten, kun tila ei riittänyt kahdelle. Nyt on enemmän lääniä, mutta niin on myös ääniä.

Omaa pesää tulee välillä ikävä. Elo siellä oli kuin korurasiassa. Tyttömäisiä söpöjä juttuja ja liian paljon liian harkittuja yksityiskohtia. Nyt tyyli on riisutumpi. Asunnon osti herttainen nuori nainen, joka ihastui eteisen tapettiin ja tapetilla päällystettyihin kenkälaatikoihin. Hän tinki laatikot kaupantekijäisiksi. Samaista Designers Guildin tapettia oli kehystettynä myös ruokapöydän ylle.

Vanhat projektit palaavat mieleen. Ensimmäinen suunnittelemani keittiö, itse kaakeloima keittiön välitila ja kaakelimaalilla maalaamani kylppäri. Oi niitä aikoja.

5 kommenttia:

 1. Moi, en muistanutkaan että sulla oli lilaa ex-kodissa (muistin vain vihreän sävyt)!

  Loistavasti toimii lime lilan kanssa, täytyypä pitää mielessä! Tuntuu vähän, että tarvisin itsekin jonkun toisen vahvistevärin lilan kaveriksi ettei siihen kyllästy....

  t. Arvaa kuka... :)

  VastaaPoista
 2. @Anonyymi: Arvaan kyllä kuka olet. :) Väri paljastaa. Tsemppiä kylppärin freesaukseen. Ehkä Kotoilija vierailee kameran kanssa teillä, kun kodin toinen remonttikierros on valmis???

  VastaaPoista
 3. Ota iso salama mukaan, koska eilen maalatusta saunasta tuli Musta. Ei savunharmaa, vaan todellakin Musta. :) Hihi...

  VastaaPoista
 4. Mitäköhön asunnolle nyt kuuluu...? Oli se kyllä kotoisa ja raikas. Tuosta "jääkaappi"lasihyllystä olisi voinut olla lähikuva. On kiva idea! ja eteisen tapetista. Toisaalta olisi kiva nähdä myös kuvia teidän nykyisestä vaatehuoneesta.

  <3 Nuppu

  VastaaPoista
 5. Sinä olet ihana Minna! Maailman taitavin kotikutoilija! Tule Tukholmaan antamaan vinkkejä!

  VastaaPoista