2. maaliskuuta 2010

String-kuumetta

Seurasin Pisarapilven String-hankintaa innokkaana. Lastenhuoneeseen sijoitetusta hyllystä tuli NIIIN hieno, että meinaan haleta kahtia. Minäkin haluan.

Kiersin viime viikolla kaikki pääkaupunkiseudun mahdolliset liikkeet, joissa voisin ihastella kokonaisuutta. Hylly oli kaikkialla inspiroivan erilainen. Kapea, superleveä, työpiste, kirjahylly, krääsän säilömistaivas, vaikka mitä. Tiedän jo millainen omastani tulee ja minne se menee. Joskus.

Työhuoneemme on noin kymmenen neliön boksi. Se on se ylimääräinen huone, joka syö sisäänsä kaiken, no, ylimääräisen. Teen välillä paljonkin töitä kotona, joten olisi ihanaa, että huone olisi siisti, innostava ja kutsuva. String tekisi siitä sellaisen. Varmasti.

Vuonna 1949 suunniteltu ruotsalainen hylly on huikea siksikin, että sen voi vaikka joka päivä muotoilla uudelleen, siirtää vähän hyllyä, sinne ja tänne. Kukin päivä fiiliksen mukaan. Ja mikä makeinta, omasta hyllystä voi lähettää kuvan firman nettisivuille. Tämä Pisarapilven pitäisi ehdottomasti tehdä.

Kuvat: String

4 kommenttia:

 1. Hylly mukavan näköinen tuon värisenä, todellakin. Meille taas ottaisin nuo kuvien valkoiset lattiat. :)

  Erittäin tyylikäs blogi!

  VastaaPoista
 2. String-kuume on valtava täälläkin! Liikkeitä kiertelemään en ole vielä ehtinyt, ehkä joskus.
  Missä kaupoissa kävit kokonaisuuksia ihastelemassa?

  Tapaamisiin, Kotoilija!

  -Neba

  VastaaPoista
 3. @Neba: Artekin ja Vepsäläisen liikkeissä pyörin. Mennään ehkä joskus yhdessä kuumeilemaan. :)

  VastaaPoista
 4. @Christa: Valkoiset lattiat ovat ihanat! Nyt meillä on sellaiset makuuhuoneessa ja työhuoneessa, mutta olkkariinkin haluttaisiin. Toteutetaan tämä meidän seuraavissa kodeissa, eikös?

  VastaaPoista