26. maaliskuuta 2010

Vain tunne voi johtaa toimintaan


Kaikki aistini saivat yliannostuksen kuluneella viikolla, kun vietin päivän Villa Störsvikissä Siuntiossa. Siis positiivisen yliannostuksen. Huh sentään. Omalla niemellä meren (jään) äärellä sijaitseva kokouspaikka oli esteettisyydessään niin huikea, että koin melkoisen herätyksen. Mustaa ja valkoista! Siinä on sisustuksen uusi teema. Kesään mennään pelkistetysti.  

Villa Störsvik on taidolla sisustettu ja onnistuneilla valinnoilla stailattu paketti. Suuret verhomaiset kattovalaisimet, näyttävät ruokailuryhmät kaitaliinoineen, kokouskalusteiden (myös pöytien) päällystäminen, seinät – kaikki voimauttavaa mustaa. Kattorakenteet, matot, astiat – kaikki viileää valkoista. Kontrasteja. Kokonaisuuden viimeistelivät harkitut yksityiskohdat. Pari takkaa tulessa, lukemattomasti palavia kynttilöitä, porontaljoja, lifestylekirjapinoja, kukkivia omenapuun oksia, Lanterneja. Myös Lumo-palvelut toimivat; Tuoremehu juotiin Essenceistä, kurpitsakeitto nautittiin Taika-kupeista.

Tunteita herättänyt kokemus tulee kalliiksi. Meille halutaan mustaa ja valkoista ainakin seuraavissa muodoissa:

- uusi olohuoneen matto, kummassa värissä?
- muutama sohvatyyny, molemmissa väreissä
- mustia lautasliinoja
- mustia kaitaliinoja
- lisää Taikaa
- Lantern ja sisälle musta kynttilä

Kuvista kiitos Ulrika Zitting'lle.

---
PS. 2h+k on kuulunut mun blogisuosikkeihin aikojen alusta lähtien. Tai siis siitä saakka kun sen joskus reilu vuosi sitten löysin. Omat mielipiteet ja puhdas tyyli - Tykkään. Kuukauden vanha blogini kiittää maininnasta ja jatkaa innoissaan eteenpäin. Jee jee.

4 kommenttia:

 1. Vanha musta-valkoisen ystävä huokailee hyväksyvästi. Suunnitelmat kuulostavat erinomaisilta!

  -Neba

  VastaaPoista
 2. @Neba: Sulla on mahtava maku. Jatka liputtamista mustavalkoiseen tyyliisi. Minä seuraan. ;)

  VastaaPoista
 3. noi on niin ihanat nuo penttisen linnut, oon kuolannut niitä heti kun ne saapui joku 2v. sitten, söpöjä lemmikkejä allergikollekin, muutenkin kivoja kuvia lasipinnoista ja valosta, kevättä kohden <3

  VastaaPoista