23. maaliskuuta 2010

TapettikuumePäätimme remontin yhteydessä tehdä kaikista pinnoista valkoisia. Neutraalit puhtaat seinät voisi myöhemmin sävyttää miten haluaisi, mutta alkuun haave oli valkoinen. Mitäs kuitenkin tehdään, kun remontin aikana iskee ihan kamala tapettikuume? Siis sellainen aivan älytön vimma saada kukkia ja kikerrystä. Asiaa ei helpottanut, ettei mies ollut valmis tinkimään alkuperäissuunnitelmasta.

Ongelmaan löytyi ratkaisu. Silloin tapetoidaan tila, joka ei hypi silmille kaiken aikaa. Tapetoidaan jokin kolo vaikkakin vain omaksi yllätykseksi. Loppujen lopuksi meillä tapetoitiin vaatehuoneen yksi seinä. Homman hoiti mun taitava sisko, jolta meni Designers Guildin Santuzza black and white:n levittämiseen muutama minuutti. Samettipintainen överitapetti hymyilyttää nykyään, kun siitä tavaravuoren takaa näkyy pilkahdus. Tahto piti kuitenkin vain saada läpi. Onneksi. Siis onneksi.

Vaatehuoneen muista ratkaisuista vastaa Elfa ja Pergon Silver Country.

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin toisen blogin kautta tänne ja heti kiinnostuin. Olen harrastanut kotoilua jo paljon ennen kuin se on tullut edes "muotiin". Leivinuunin lämmitys, tuoreet sämpylät, hyvä kirja, keskeneräinen villasukka, nuoriso kotona ja hyvä mieli... kotona viihtyminen on parasta, mitä tiedän paitsi Turun sinappi ja ...
    Mukavaa kevättä ja aurinkoista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. @Aikku: Kiva että löysit. Tervetuloa! Olen kotoilija todellakin, mutta tunnustettakoon tässä, että esimerkiksi leipominen on taidoissa vielä siellä tavoiteltavissa. Tai ainakin siihen tarvitaan varmuutta. Selasin myös sinun blogia. Tekemäsi tiskirätit ovat ihan eri tasolla omaani verrattuna. Varsinainen taituri!!!

    VastaaPoista