10. maaliskuuta 2010

Roskislöytö
Meidän naapurit muuttavat. Rouva raivaa ja siivoaa raivolla ennen siirtymistään uuteen kotiinsa. Bongasin hänen jäljiltään mahtavan lehtikasan paperinkeräyksestä ja raahasin sen tyytyväisenä kotiin. Tässä riittää iltalukemista. Tai siis katselemista. Ja saksimista.

Suurimman osan lehdistä olen jo kertaalleen lukenut, mutta se ei haittaa. Kertaus ei tee pahasta tässäkään suhteessa. Ja sitäpaitsi olen perustanut idealeikevihkoni vasta viime syksynä, joten näistä artikkeleista ei vielä ole saatu inspiskuvia talteen. Sakset ja liima esiin.

4 kommenttia:

 1. Ai että ihan roskisdyykkausta harrastat. ;) Hieno löytö.

  Nyt on tiskirätistä kudottu versio myös täällä. Kaunis kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. @Criss: Todellakin dyykkaan. :) Lehdet ovat helppo kohde, mutta olen minä muutakin löytänyt. Olen aina ihmetellyt sisustuslehtien juttuja kodeista, jotka on sisustettu roskalavalöydöiltä. Ei sellainen ole mahdollista! Paitsi että ompas. Nykyisen taloyhtiön roskiksesta on pengottu kaksi upeaa puujakkaraa, yksi isompi vaatehuoneen apuriksi ja toinen pieni yhdelle pienelle tulevaksi lahjaksi. Vaativat vähän uutta maalia, mutta saavat runsaasti lisää elinvuosia.

  VastaaPoista
 3. Uskomatonta! Miksi ihmiset eivät vie käyttötavaraa kierrätykseen? Tai teidän kannalta hyvä etteivät vieneet jakkaroita. :)

  Tiesitkö muuten "mun" kaupungin uusiokeskuksesta? Käväisepäs siellä joskus kun käytte täällä päin. Olen tehnyt löytöjä siellä ja muutenkin vienyt huonekaluja sinne korjattavaksi ja lakattavaksi. Hyvää jälkeä eikä maksa paljoakaan.

  VastaaPoista
 4. Oi, ihastuttava löytö :)

  VastaaPoista