21. maaliskuuta 2010

Lahjaidea


Saimme hauskan joululahjan. Hämäävästi vähän isommasta paketista löytyi aamiaislahjakortti lähikahvilaan. Kokonaisuuteen kuului tietysti myös hyvä aamiaisseura.

Lunastimme lahjan eilen. Tämä oli piristävä aloitus viikonlopulle ja varsin suositeltava lahjaidea kopioitavaksi eteenpäin. Kiitos vielä.

7 kommenttia:

 1. No on tosiaan hyvä idea. Kiitos vinkistä!
  (Tuli tästä jostain syystä mieleen se juttu kun joku helsinkiläisessä kerrostalossa oli tarjonut koko rappukäytävän asukkaat tuparikahville, ja peräti yksi henkilö ilmestyi paikalle...)

  VastaaPoista
 2. @Criss: Tuota lahjakortti-ideaa voisi käyttää vaikka mihin: leffaan, teatteriin, linnanmäelle. On varmasti mieleenpainuvampi kuin tavara muiden tavaroiden joukossa. Minä sain viime syksynä synttärilahjaksi teatterilipun Lontooseen. Voiko oikeasti parempaa lahjaa enää saadakkaan!!

  VastaaPoista
 3. Joo, sen tyyppisiä lahjoja me vähän harrastammekin, mutta tuo aamiainen oli kyllä erityisen ihana. Saimme joululahjaksi reissun Tukholmaan (yksi yöpyminen siellä + lapsenvahdit mukaan reissuun), ja se pitäisi tuota pikaa lunastaa. Ehkä alkukesästä.

  Ohho! Kävitkö jo teatterissa Lontoossa? :)

  VastaaPoista
 4. @Criss: Toisesta paketista löytyi lentoliput, joten kävimme syksyllä. Ehkä unohtumattomin teatterikokemus ikinä. Kolme tuntia nyyhkimistä upeassa ja vaikuttavassa esityksessä. Vaivihkaa tönin vieressä torkkuvaa miestä. Hänelle se oli toisenlainen unohtumaton kokemus. :)

  VastaaPoista
 5. Hieno lahja! Toivottavasti aamiainen maistui!

  VastaaPoista
 6. @Lilla Tilde: Todellakin maistui. Nam. Max on paras. :)

  VastaaPoista