11. maaliskuuta 2010

Muistiinpanoja
Mulla on tapana tehdä muistiinpanoja. Laadin to do -listoja, kauppalappuja ja kirjaan ylös tilanteiden avainsanoja. Olenkin erityisen iloinen, että keittiön ja ruokailutilan väliin jäi keskikokoisen Chat-Boardin mentävä aukko. Helpottaa arkea. Ja huonoa muistia.

Chat-Boardista ja sen väri-materiaali-yhdistelmästä tuli idea jatkaa samalla teemalla keittiön välitilaan ja edelleen baaritason taakse. Kyseiset lasipinnat toimivat yhtälailla viestialustoina; Vieraat toivotetaan tervetulleiksi suurin kirjaimin ja kesteissä menu on seinälle kirjoitettuna.

EtcLiving'stä nappaamassani inspiraatiokuvassa on käytetty suosittua liitutaulumaalia. Näyttää kivalta. Tällaista henkeä voisi hakea jossakin tulevassa kodissa, mikäli puitteet antavat myöten.

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen suunnitellut meidän uuteen ( sitten joskus..) keittiöön tuota liitutaulu seinää, koska minäkin olen kova kirjoittelemaan viestejä ja to do listoja. Hennalta sain Things to do on the garden, taulun. Se on ihana :)

  T : Jessi

  VastaaPoista
 2. @Jessi: Teille tuo liitutaulumaalisysteemi kävisikin tosi hyvin. Toivottavasti uuden keittiön suunnitelmat saavat tuulta purjeisiinsa ja pääsette toteutuksen tasolle. :)

  VastaaPoista
 3. Hei tosi kiva tuo Chat-Board!!! Olen itse nähnyt liikaa noita liitutauluja. Chat-Board menee vakavasti harkittavalle ehkä-ostoslistalle. Kiitti vinkistä :D

  VastaaPoista
 4. heeiii, toi eka muistitaulu toimii kätevästi esim. jos pitää mennä kaverin kaa bisselle tms. ;) kun on tuossa keittiön vieressä :)))

  VastaaPoista